Logo : Tijd voor Helden

Ontwerpheld heeft voor De Onderwijs Kwartiermaker een logo ontworpen. De Onderwijs Kwartiermaker stelt zich o.a. ten doel de talentontwikkeling van hoog-begaafden te bevorderen door vorm en inhoud te geven aan een uitzonderlijk cognitief talent.

24-06-2014


Ontwerpheld heeft voor Censor Bestuur een passende leaflet en folder vormgegeven. Censor Bestuur helpt overheden door mensen de vaardigheden/inzichten te geven waarmee ze zelf invloed kunnen uitoefenen op ’t verbeteren van hun werk en werkomgeving.

17-06-2014


Ontwerpheld heeft de identiteit voor ’KEESmanagement’ (begeleidt MKB-bedrijven bij het verzuim en arbeidsongeschiktheid van medewerkers) vormgegeven.

16-06-2014


Ontwerpheld heeft ’PlanB’ een identiteit gegeven. PlanB geeft advies, coaching en training aan ouders van meer- en hoogbegaafde kinderen en aan leerkrachten en intern begeleiders van basisscholen die een begeleiding op maat willen bieden.

11-06-2014


Naast de identiteit voor Hotel de Heeren én het naastgelegen restaurant 1611 heeft Ontwerpheld ook het logo voor restaurant In Den Struyskelder (ook gelegen aan de Kaai in Veere) vormgegeven.

10-06-2014